5l4a8924-zwartwit

Gunther Kemel (1976) groeide op in Varsenare (Brugge) en studeerde kinesitherapie aan het KHBO (nu VIVES) en osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy in Antwerpen (FICO).

In 2007 kwam Gunther met zijn gezin in Gistel wonen waar hij een osteopathiepraktijk startte in de Sylveer Maesstraat 12. Daarnaast gaf Gunther bijna 10 jaar les aan de opleiding osteopathie van het Flanders International College of Osteopathy.

In 2014 werd een tweede praktijk gestart in de Bruidstraat 11 te Gistel. Deze tweede praktijk werd een multidisciplinaire praktijk (sUP!port) waar osteopaten samenwerken met een podoloog, een diëtiste en een psycholoog.

In zijn vrije tijd geniet Gunther van wandelen, joggen en hardlopen. Hij liep enkele marathons, maar loopt het liefst langs een “single-track” in de natuur.

Gunther is een osteopaat met zijn beide voeten op de grond. Hij gebruikt zoveel als mogelijk de beschikbare wetenschap als basis voor zijn behandelingen. Gunther heeft een brede interesse en volgde tal van opleidingen in binnen- en buitenland.

Gunther is lid van UVO (Unie voor Osteopaten, een beroepsvereniging) en wordt erkend door alle mutualiteiten.