5l4a8924-zwartwit

Gunther Kemel (°1976) groeide op in het West-Vlaamse Varsenare (Brugge) en studeerde kinesitherapie aan het KHBO (nu VIVES) en osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy in Antwerpen (FICO).

In 2007 kwam hij met zijn gezin in Gistel (West-Vlaanderen) wonen waar hij een osteopathie-praktijk startte. Daarnaast gaf hij bijna 10 jaar les aan de opleiding osteopathie van het Flanders International College of Osteopathy.

De laatste jaren legt hij zich toe op de behandeling van functionele stemproblemen in nauwe samenwerking met NKO-artsen en logopedisten. In 2018 breidde hij zijn activiteiten uit naar het Oost-Vlaamse Gent waar hij deel uitmaakt van de gezondheidspraktijk Ode.  

Gunther is een osteopaat met zijn beide voeten op de grond. Hij gebruikt zoveel als mogelijk de beschikbare wetenschap als basis voor zijn behandelingen. Hij heeft een brede interesse, volgde tal van opleidingen in binnen- en buitenland en is vooral gespecialiseerd in de behandeling van functionele stemproblemen, somatische tinnitus en bepaalde vormen van spanningshoofdpijn. 

Osteopaat Gunther Kemel is lid van BVBO (Beroepsvereniging van de Belgische Osteopaten) en wordt erkend door alle mutualiteiten.